top of page
Openingstijden:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

8:30am – 17:15pm

8:30am – 17:15pm **

8:30am – 17:15pm

8:30am – 17:15pm

8:30am – 17:15pm

GESLOTEN

GESLOTEN

** Bij voldoende belangstelling op dinsdagavond       open tot 21.00 uur.

Fysiotherapie bij traumaletsel

 

Fysiotherapie De Wissel is aangesloten bij FysioGroep Haaglanden, een coöperatie van Fysioherapiepraktijken in de regio Den Haag.

Een aantal van deze praktijken zijn een samenwerking aangegaan met Medisch centrum Haaglanden (MCH) en het Haga ziekenhuis met het doel betere zorg aan te kunnen bieden aan patienten met een traumaletsel (klachten of blessures na een ongeluk).

Dit samenwerkingsverband heet Traumanetwerk Fysiogroep Haaglanden.

De fysiotherapeuten die hier aan deelnemen hebben extra scholing gevolgd om meer kennis te vergaren over trauma’s en de behandeling hiervan. 

Verder komen de traumachirurgen uit de ziekenhuizen en de aangesloten fysiotherapeuten 6-8 keer per jaar bij elkaar om casussen van traumapatienten te bespreken en te bespreken wat de meest optimale behandeling voor deze patienten zou kunnen zijn. 

De aangesloten fysiotherapeuten staan op een lijst waardoor de chirurgen makkelijk kunnen doorverwijzen. De fysiotherapeuten kunnen ook bij vragen over de behandeling van hun traumapatienten gemakkelijk rechtstreeks contact opnemen met de behandelende chirurgen. 

 

Bij ons in de praktijk is Carla Weel de trauma fysiotherapeut.

 

 

bottom of page